Tack för inbjudan!

Till mailen kommer det olika inbjudningar till konferenser, oftast något som jag inte kan gå på eller som inte är speciellt intressat just nu. För ett par månader sen fick jag en inbjudan som jag så när tänkte slänga, precis som de flesta andra. Som tur var tittade jag i den bifogade filen som fanns med och insåg att det här måste jag vara med på. Inbjudan var till Stockholm Internet Forum i slutet av maj. Till denna konferens gäller endast personlig inbjudan, så jag måste verkligen tacka dig som har föreslagit mig! Tror jag vet vem det är 🙂 Och självklart blir jag stolt när jag får en inbjudan som är underskriven av vår utrikesminister – det gör att mitt arbete känns mödan värt. Speciellt som det till en stor del är ideellt arbete just nu, mycket beroende på att jag vill bli klar doktor. Det som också ska bli så spännande är alla personer från jordens alla hörn som kommer och som verkligen brinner för att Internet ska få vara öppet och bli den demokratiska fana som det ska vara.

Vad tänker jag få ut av forumet? Självklart en massa kunskap från de hearings som finns på agendan och sedan en massa bra nätverkande! Kontakter från hela världen på ett bräde – kan det bli bättre? Och sedan är det ju kul med en bra inbjudan från den här mannen 😉